Meniu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

DIGITAL MARKETING

Strategia digitala reprezinta metoda de a folosi eficient canalele digitale pentru a creste relatia dintre brand si client sau grupuri de clienti.

dm1
dm2

PLANIFICAREA SI INTELEGEREA PROIECTULUI

Primul pas in crearea unei strategii de implicare digitala pentru clientii nostri implica intelegerea afacerii lor si ce isi doresc sa obtina. Aceste informatii sunt folosite pentru a stabili niste obiective realiste care pot fi realizate pe termen scurt si pe termen lung.

Cercetam domeniul in care activati si competitorii si identificam zonele unde exista loc de imbunatatiri. Facem asta analizand traficul, activitatea pe retelele de socializare, mentiuni ale brandului in online, continutul considerat in tendinte si multe altele.

Sunt grupuri de oameni definite de cercetarile noastre ca fiind potentiali clienti. Cautam metode de targetare a acestor grupuri si ii transformam in clienti dezvoltand strategii care sa le satisfaca nevoile.

ANALYTICS

Urmarim toate canalele de marketing si ulterior va prezentam relatiile dintre continut, SEO, activitatea pe retelele de socializare, mentiuni ale brandului si linkuri. Asta ne spune ce functioneaza si ce poate fi imbunatatit. Ne ajuta sa descoperim oportunitati si sa stabilim un set de obiective si strategii.

Rapoartele noastre sunt concrete si va ofera cea mai importanta informatie, pentru a putea decide directia in care se orienteaza strategia dumneavoastra de marketing.

dm3
dm4

SEO - SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

Suntem orientati catre rezultate si proiectam website-uri cu principalul scop de a aduce pozitii bune in google, vanzari si castiguri.

Sa crestem vizibilitatea website-ului tau este important, dar principalul obiectiv este sa aducem pe site oameni care sa cumpere.

SEO este legat foarte strans cu strategiile de “link building”, crearea de continut captivant si interactiunea sociala de pe Facebook, Twitter si Google+.

Noi combinam toate aceste strategii pentru a livra cele mai bune rezultate pentru clientii nostri.

SOCIAL MEDIA STRATEGY

Controlul eficient al profilelor tale de pe retelele sociale ocupa mult timp si necesita experienta.

Te ajuta sa interactionezi cu baza de clienti actuali (si sa ii transformi din simpli clienti in ambasadori ai brandului tau) si sa creezi oportunitati de a aduce si mai mult trafic pe website-ul tau.

Vom face studii pentru a intelege nevoile clientilor, dorintele clientilor, comportamentul acestora si modul in care percep brandul tau.
Avand aceste informatii vom creea continut care va face publicul sa discute despre brandul si produsele tale obtinand trafic si “brand awareness”.

dm5
dm6

EMAIL MARKETING

Email marketing-ul te ajuta sa mentii si sa cresti relatiile cu un grup de clienti care isi arata interesul fata de afacerea ta. Este in crestere cu 20% pe an si utimele cercetari arata ca este mult mai bun decat Facebook pentru obtinerea de noi clienti.

Incognito Concept poate sa faca o strategie care sa te ajute sa utilizezi la maxim acest mediu, ajutandu-te sa trimiti campanii uimitoare si sa le masori succesul.

CONTENT MARKETING

Continutul stimulativ este un element esential in marketingul online, atragator pentru vizitatori website-ului si de asemenea pentru motoarele de cautare. Te ajuta sa cresti increderea clientilor si sa faci website-ul captivant, in acelasi timp creste traficul, angajamentul clientilor, conversiile si profitul.

Analizand meticulous la ce raspund cel mai bine clientii tai ne va ajuta in viitor sa creem continut mai relevant si de calitate care va creste numarul conversiilor si va ajuta la realizarea obiectivelor stabilite.

dm7