Meniu

We are apologize for the inconvenience but you need to download
more modern browser in order to be able to browse our page

Download Safari
Download Safari
Download Chrome
Download Chrome
Download Firefox
Download Firefox
Download IE 10+
Download IE 10+

WEB DESIGN & DEVELOPMENT

Noi putem creea tot ceea ce business-ul dumneavoastra are nevoie, de la cele mai noi tehnici de prezentare online pana la transfer de date criptat, pentru a te putea relaxa si lasa website-ul sa lucreze pentru tine.

wdd1
wdd2

La Incognito Concept proiectam si construim website-uri pe care le vei prezenta cu mandrie clientilor & partenerilor tai.

Stim din experienta noastra in web design & development ca uneori designul exclusivist al website-ului este cel mai important si adesea website-ul trebuie sa aiba un design mai robust care sa reflecte profesionalism si sa ofere incredere clientilor.

Uneori trebuie sa fie un balans intre cele doua.

CONSTRUCTIA UNUI BRAND

Cand creem mesajele si imaginile pentru proiectele noastre ne uitam la doua mari aspecte care trebuie sa se regaseasca in orice prezentare de brand, partea functionala, utila si partea emotionala.

Cu cat businessul se dezvolta, partea emotionala a povestii tale joaca un rol foarte important si va face clientul sa devina parte din aceasta poveste de succes.

Nu conteaza doar ce faci, ci si cum o faci.

wdd3
wdd4

MESAJUL

Mesajul pe care il transmiti catre client trebuie sa fie cel care iti diferentiaza business-ul, trebuie sa fie foarte relevant si deasemenea, calduros si primitor.

CONTINUTUL

Unde este posibil si bugetul ne permite, vom folosi la maxim continut imbunatatit (video si audio) pentru a da viata proiectului. Tot continutul (scris si vizual) trebuie sa reflecte calitatea produselor/serviciilor oferite pentru a creste reputatia brandului si prestigiul proiectului.

wdd5